Sezonul verii și al vacantelor este deja în plină desfășurare și pentru prima dată de dinaintea pandemiei, mărcile de lux lansează din ce în ce mai multe colecții și ediții speciale. Pentru a marca momentul, la fel cum a făcut și Michale Kors cu această capsulă „Michael Kors Loves Capri”.

MK Loves Capri

Michael Kors debutează săptămâna aceasta cu o mini-colecție specială intitulată MK Loves Capri. Nu numai că este un omagiu adus insulei Capri, dar se lansează și exclusiv pe această insulă.

Un trend sau un concept?

Se pare că pentru brandurile de lux destinațiile de lux, prezentate că locații obligatorii pentru vacanțe, au devenit un concept și un punct de inspirație pentru campaniile acestora. S-a întâmplat cu TB Monogram a Burberry, care se leagă cu o serie de destinații de vacanță de lux, cum ar fi Ibiza, Saint-Topez în Franța și Busan în Coreea de Sud.

Despre campanie

În ceea ce privește brandul Michael Kors, capsula MK Loves Capri este disponibilă doar în magazinul Cabana di Capri săptămâna aceasta și în magazinul Hotelului Santa Caterina din apropierea Amalfi, în Italia, în perioada 28 Iulie – 4 August.

Capsula include două perechi de ochelari în ediție limitată, un costum de baie dintr-o singură piesă și un bikini și o pereche de papuci din piele, toate cu imprimeu ocelot. Toate articolele sunt însoțite de trei gheare mici argintii, aurii și negre despre care ni se spune că sunt „perfecte pentru mare”.

În cele două ferestre pop-up, va fi disponibilă și o selecție de articole de îmbrăcăminte din colecția Michael Kors, inclusiv un hanorac pareo și ocelot, precum și accesorii din colecția SS22.

Pentru că știm cât de obositor este să cauți prin magazine și, de multe ori, foarte dificil să găsești ceea ce dorești, în magazinul de haine online Boutique Mall găsești totul într-un singur loc. Descoperă colecțiile noi dar și articolele la reducere pe Boutique Mall.