Este cunoscut faptul ca moda este in continua schimbare. Un lucru evident se remarca in schimbarile stilului office. In ultima perioada, vestimentatia de birou este din ce in ce mai lejera. Este adevarat ca dress code-ul office impune anumite reguli care implica printre altele si eleganta, dar acest aspect nu trebuie sa inluenteze in totdeauna confortul.

In ceea ce priveste tendintele in moda, un lucru este cert. Liniile vestimentare create de marile brand-uri sunt alegeri clasice atemporale. La magazinul nostru online B-Mall.ro gasesti o varietate de articole vestimentare care se bucura de un material calitativ, croit in mod original de designeri celebri.

Alaturarea confortului definit de stilul casual si formalitatea articoleleor vestimentare pentru birou identifica un nou dress code si anume business casual. Este o alegere destul de confuza chiar si pentru persoanele cu experienta in shopping. Acest lucru revine din faptul ca business duce cu gandul la seriozitate, eleganta. Cand este specificat termenul casual, imaginea de ansamblu este cea de relaxare, confort, nonconformism intr-un cuvant.

Adevarul este ca acest stil este adesea adoptat in zilele noastre chiar daca a reprezentat o buna perioada de timp un subiect controversat. Tinutele business casual se bucura de apreciere in randul publicului larg datorita versatilitatii pe care o impune. Vestimentatia din aceasta categorie poate fi aleasa in functie activitate, varsta, nuanta a tenului, etc.

Decisiv in renumele acestui stil ramane confortul oferit. In ceea ce priveste eleganta, un cuvant de spus are si calitatea materialului ca urmare a brand-ului din care face parte. In magazinul nostru vei intalni articole sub denumiri consacrate pe aceasta piata si anume: Versace, Prada, Calvin Klein, adidas, Nike, Kappa, Moschino, etc.

Cand vine vorba despre stilul office, pentru femei se recomanda o fusta sau o rochie peste genunchi, bluza in general alba, curea si sacou. Tranzitia spre confort nu putea fi delimitata mai bine decat prin alaturarea termenilor business si casual.

In cele ce urmeaza iti vom recomanda cateva sugestii ce vizeaza articolele ce pot compune un asemnea stil.

Camasile de dama si pantalonii Moschino

Fie ca iti doresti sau nu atentie, o camasa va fi mereu in prima linie a radarului vizual. Tinuta iti asigura eticheta la locul de munca, iar acest lucru s-ar putea sa fie pe o perioada destul de lunga de timp.

Iti recomandam sa adopti in primul rand articole originale. Acest lucru te va scoate cu siguranta din anonimat. Un exemplu pe care il poti regasi in portofoliul nostru in categoria camasi dama face parte din gama Moschino si poarta denumirea de Black Polka Dot Shirt With Bow Tie.

Bulinele si gulerul ce poate fi facut fundita te trimite inapoi in timp, undeva prin anii 70. De altfel, tinutele cu nuante vintage sunt apreciate in orice context. Bulinele reprezinta o tendinta ce se pastreaza si in prezent, avand un rol estetic bine definit. Decoratiunile de acest tip sunt menite sa ascunda sau din contra sa evidentieze anumite parti ale corpului.

Ca sa revii la aerul sobru business iti recomandam pantalonii dama Moschino Black Palazzo Diagonal Fabric Trousers care au un croi clasic, usor evazat cu dunga verticala. Tot in aceasta colectie regasesti si alte variante de culori.