O companie care a fost fondata pe etica, inteligenta asa cum este vazuta, ce priveste spre viitor, Save the Duck surprinde publicul larg prin articole de imbracaminte adaptate permanent noilor tendinte, ce se aliniaza cu lejeritate colectiilor de ultima ora. Sunt de interes mai ales pentru cei care au un anumit obiectiv comun: cel de a reduce sau elimina cruzimea fata de animale, de a defini o lume libera. Este recomandarea noastra pentru voi, cei care sunteti contra orice inseamna articole de imbracaminte cu materie prima de tipul penelor.

Articolele ce se regasesc in colectia fall winter de la Save the Duck sunt special concepute pentru a va asigura protectia de care aveti nevoie in sezonul rece, fiind aliati de incredere contra temperaturilor scazute. Gecile pe care le regasiti in magazinul nostru sunt partenere ideale de calatorie, deci ideale mai ales pentru cei care iubesc sa se numeasca exploratori. In general produsele acestui brand sunt usoare, pliabile si simplu de pus in orice bagaj. Asadar, indiferent de destinatie, gecile preferate va vor insoti cu fidelitate oriunde.

Se adapteaza cu succes anotimpurilor cu temperaturi sub 0 grade, asigurand confortul termic si fizic de care oricine are nevoie.

Angajamentul pe care si l-a luat brandul este unul ce promite sa dureze. Intentia este de a imbunatati in permanenta calitatea produselor oferite, totodata respectand pe deplin natura, animalele si pe oameni implicit.

Pentru acesta, a crea moda inseamna a fi responsabil pentru actiunile proprii si mai ales a fi direct cu cei care le devin clienti. Fiecare colectie este proiectat de echipa de specialisti in asa fel incat sa garanteze produse de imbracaminte confortabile si deopotriva atractive, mereu care sa respecte mediul inconjurator si animalele.

Este un brand care s-a implicat de altfel de-a lungul timpului in tot delul de activitati pentru protectia animalelor. Nu foloseste deloc produse de origine animala, mai exact penele.

  • In 2014, Save the Duck a primit premiul Vegan Fashion Award de la PETA (o organizatie non profit care pledeaza pentru drepturile animalelor.
  • In 2015, brandul adera la LAV, societatea nationala anti vivisectie, de la care obtine certificarea Animal Free Fashion.

Plumtech este tehnologia folosita de producator pentru a asigura nivelul de protectie termica necesara in anotimpul rece, o captuseala cu efect termic eficienta. Comparativ cu pliesterul traditional folosit de diversi producatori, acest material permite productia de imbracaminte mai usoara, care garanteaza libertatea totala in miscare.

Este avantajos din mai multe puncte de vedere: absoarbe un nivel mai mare de umiditate si se usuca destul de repede. Mai mult decat atat, excesul de caldura este eficient dispersat, indiferent ca o astfel de geaca este purtata in timpul unui efort sau la o iesire in oras. Caracteristica Easycare este cea care favorizeaza o spalare si usoara simpla, obisnuita.

Produsele Save the Duck nu sunt greoaie si asigura totusi o protectie termica sporita. Datorita densitatii mari a fibrelor Plumtech, pot capta o cantiate mare de aer in structura lor, astfel reusind sa pastreze corpul la o temperatura naturala, totodata asigurand si confortul optim la purtare. Cine spune ca nu poti arata fashion si sa iti fie si cald in acelasi timp? E posibil si chiar cu haine de iarna mai usoare, ca cele ce poarta emblema brandului Save the Duck, pe care le gasesti aici – https://www.b-mall.ro/?sn.l=100&sn.q=save+the+duck. Va asteptam in magazin cu produse de la acest brand, pentru toti: barbati, femei si copii, indiferent de marimea purtata.