Istoria blugilor nu este chiar recenta, poate si din acest motiv avem impresia ca exista din totdeauna. Blugii cunoscuti si sub denumirea de „jeans” au fost inventati de  americani, mai exact de renumitul Levi Strauss, iar acest brand poate este recunoscut drept Levi’s.

Povestile cu caracter istoric despre acest subiect sunt destul de interesante pornind de la ideea ca au fost inventati in special pentru persoanele ce lucrau in mana, datorita materialului rezistent ce facea fata mediului periculos.

 

blugi de dama

Intre timp, de la o simpla idee pentru o categorie specifica de oameni, se porneste o afacere mica ce avea sa influenteaze peste ani persoane din intreaga lume, nu doar din America. Blugii erau proiectati la inceput pentru barbati, pentru lucrarile agricole sau pentru cei care lucrau in fabrici, fapt pentru care materialul era gros, cu catarame si butonii caracteristici folositi atunci pentru bretele.

La jumatatea secolului trecut au aparut treptat si blugii pentru femei ce erau meniti sa redea o forma ideala a copului. Tot in acest interval de timp au aparut mai multe afaceri cu specific pentru jeansi si astfel noi branduri.

Tipuri de blugi pentru dama si branduri de la inceput pana in prezent

Moda in ceea ce priveste stilurile de blugi a prezentat unele schimbari de-a lungul timpului. In functie de perioada si mediatizarea din societate, blugii pentru femei au fost treptat evazati, drepti, skinny, toate aceste categorii cu imprimeuri specifice perioadei.

Pentru o orientare mai buna in ceea ce priveste moda acutala  a blugilor Boutique Mall dispune de o gama larga de modele de blugi dama si de o varietate de branduri, inclusiv Levi’s.

In urma raspandirii faimei, mai multi producatori de imbracaminte au luat exemplul fondatorului, astfel confectionand propria linie de jeansi. Acestia au fost J.W.Anderson, Dolce&Gabbana, Guess, Versace.

Calitatea formei corpului evidentiata prin blugi a fost una dintre ideile de la care s-a pornit in confectionarea jeansilor pentru doamne si domnisoare. De cativa ani incoace cel mai adesea in preferintele domnisoarelor sunt blugii skinny, cei drepti sau evazati fiind achizitionati in special de doamne. La magazinul online Boutique Mall, branduri renumite precum Dolce&Gabbana, Guess J.W.Anderson fac parte din portofoliul nostru, diversitatatea de care dispunem in acest sens poate fi prezentata ca o caracteristica definitorie.

Aspect de invidiat cu modele de blugi de la Boutique Mall

Unul dintre principalele avantaje in purtarea blugilor este ca pot masca micile imperfectiuni ale kilogramelor in plus pentru care majoritatea femeilor isi fac griji. In acest sens, mai jos sunt prezentate cateva modele de blugi ce se regasesc si pe site-ul oficial.

Blugi Dolce&Gabbana Audrey Jeans

Acest model, pe langa faptul ca are in spate unul dintre cele mai renumite branduri actuale, au o forma eleganta potrivita cu diverse tipuri de incaltaminte. Un plus al acestui tip de jean este reprezentat de modelul cu talie inalta ce poate aplatiza abdomenul.

Blugi skinny Levi’s 501 blue denim

In spiritul clasic al blugilor, dar totusi cu modelul skinny de actualitate, acest model poate sa iti dezvaluie atat latura feminina cat si personalitatea puternica, potrivit materialului rezistent ce l-a facut celebru pe faimosul Levi Strauss.

Blugi drepti jeggings Guess

Modelul de blugi drepti poate fi purtat cu mai multe ocazii, chiar si la birou, deoarece ofera confort picioarelor, favorizand circulatia sangelui. Impreuna cu brandul Guess este posibil sa atragi priviri prin eleganta si mister, chiar daca nu se muleaza perfect pe corp.

 

Aceste branduri si modele sunt doar cateva optiuni din intreaga colectie de la Boutique Mall, iar  mai multe detalii despre livrare, preturi, modele, dar si aspecte in privinta altor articole de imbracaminte puteti sa le aflati aici.